Transport

TERMENE SI CONDITII LIVRARE LA DOMICILIU

 STUDIO CASA

Art. 1. ORGANIZATOR

Organizatorul serviciului de livrare la domiciliu  este S.C.  M&N ITALY Trading S.R.L., avand sediul central in orasul Voluntari, Bdul. Eroilor nr 130, Intrarea Frasinului, judetul Ilfov, avand cod de inregistrare fiscala CUI RO18318555, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul  J23/109/2006, (denumita in continuare ORGANIZATOR).

Organizatorul asigura livrarea la domiciliul clientului atat pentru comenzile primite direct in magazinele STUDIO CASA, cat si pentru comenzile online, plasate pe Studiocasa.ro.

 

 

Daca ai cumparat online:

Costul de transport al produselor achizionate in magazinul online, difera in functie de volumul si greutatea produselor. Pretul transportului este calculat automat si il poti vizualiza inainte de inchiderea comenzii. Daca ai cumparat din magazinul STUDIO CASA produse in valoare de minim 1.000 lei,  iti asiguram transportul  pana la domiciliu, fara costuri.

Modificarea termenelor si conditiilor

M&N ITALY Trading SRL isi rezerva dreptul de a modifica conditiile de transport -  orice modificare fiind adusa la cunostinta publicului inainte de data modificarii cu 30 de zile, printr-un document public. Pana la data unei eventuale modificari a programului de livrare la domiciliu, M&N ITALY Trading SRL va respecta conditiile stipulate in prezentul document.

 

Dispozitii finale

Termenele si conditiile de livrare la domiciliu vor sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, putand fi consultat gratuit in cadrul magazinelor STUDIO CASA, sau pe site STUDIO CASA.ro  Solicitarea din partea unui client pentru livrarea produselor la domiciliu, indiferent ca a cumparat din magazinele fizice sau magazinul Online, odata ce a semnat comanda de  livrare sau a inchis comanda online, implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului document.

 

Orice reclamatie legata de desfasurarea actiunii de livrare a domiciliu , va fi adresata in scris companiei M&N ITALY Trading SRL,   la adresa sediului sau pe comenzi@studiocasa.ro, in termen de maxim 5 zile (cinci) lucratoare de la data la care s-a produs evenimentul reclamat;

Eventualele litigii aparute intre M&N ITALY Trading SRL  si clientii care au solicitat acest serviciu, vor fi solutionate pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, de catre Instantele Judecatoresti competente.

 

M&M Italy Trading